Momenteel kan je op Party.be met de methoden PayPal en Creditcard (MASTERCARD en VISA) betalen.

Party.be garandeerd de veiligheid van jouw betaling. De betaalgegevens zijn op onze beveiligde server (SSL-certificaat) betrouwbaar beschermd voor onrechtmatig gebruik, en worden net zoals je klantgegevens versleuteld verzonden. Party.be voldoet aan de veiligheidsstandaards van de kredietkaartindustrie (PCI DSS).